ΔΙΕΘΝΗ
04/04/2022 18:16

War Calendar: Η «γενοκτονία» στην Μπούκα και η απροσπέλαστη Μαριούπολη

Το Reader.gr παρουσιάζει μέσα σε λίγα λεπτά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών για να λήξει ο πόλεμος μέσα από το podcast «War Calendar» με τον Σωτήρη Βαλάρη

Σωτήρης Βαλάρης
Επιμέλεια: Σωτήρης Βαλάρης
War Calendar: Η «γενοκτονία» στην Μπούκα και η απροσπέλαστη Μαριούπολη
Πηγή: APimages
Ανάγνωση:

Οι θηριωδίες των Ρώσων στην πόλη Μπούκα της Ουκρανίας έχουν προκαλέσει παγκόσμιο αποτροπιασμό με τις εικόνες με τα διάσπαρτα πτώματα αμάχων να συγκλονίζουν. Γι αυτό και οι χώρες, η μία μετά την άλλη καταδικάζουν τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται στην Ουκρανία και ζητούν περαιτέρω κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Ο Ζελένσκι επισκέφθηκε την Μπούκα και ζήτησε να σταματήσουν τα ρωσικά εγκλήματα πολέμου, καθώς η συνεχιζόμενη υποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων γύρω από το Κίεβο αποκαλύπτει υποτιθέμενες φρικαλεότητες . Ο δήμαρχος της πόλης αποκαλύπτει ότι στον ομαδικό τάφο μπορεί να είναι θαμμένα ακόμα και 300 άτομα, ενώ Ουκρανοί αξιωματούχοι αναφέρουν πως έχουν ανασύρει τουλάχιστον 410 πτώματα.

Το Reader.gr με το War Calendar κάνει ανασκόπηση σε όσα έγιναν σήμερα, Δευτέρα 4 Απριλίου, 40ή ημέρα από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ WAR CALENDAR PODCAST
Σωτήρης Βαλάρης
Επιμέλεια: Σωτήρης Βαλάρης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ