Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την επίσκεψή του στην βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του NBC. Υπενθυμίζεται πως ο Χάρι συνάντησε τη γιαγιά του για πρώτη φορά μετά την εγκατάστασή του στις ΗΠΑ μαζί με τη σύζυγό του Megan. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν συνάντησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ στον Πύργο Ουίνδσορ κατά το πρώτο ταξίδι τους στη Βρετανία από το Μάρτιο 2020 που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα και αφού το ζευγάρι προκάλεσε σοκ στη βασιλική οικογένεια με μια εκρηκτική συνέντευξή του πέρυσι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Το να είμαι μαζί της, ήταν σπουδαίο», δήλωσε ο Χάρι σε συνέντευξή του στο Today, την πρωινή εκπομπή του NBC, την οποία έδωσε στη διάρκεια των Αγώνων Invictus στη Χάγη. «Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι είναι, ξέρετε, προστατευμένη και έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της», δήλωσε. «Ξέρετε, το σπίτι – σπίτι για μένα τώρα είναι … προς το παρόν, στις Ηνωμένες Πολιτείες». «Ήταν τόσο ωραία που την είδα», είπε ο Χάρι. «Είναι σε θαυμάσια φόρμα».«Έχει πάντα πολύ χιούμορ μαζί μου», πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA