Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζόνι Ντεπ σόκαρε το ακροατήριο μιλώντας για τη στιγμή που βρέθηκαν «ανθρώπινα κόπρανα» στα σεντόνια του κρεβατιού του. Ο 58χρονος ηθοποιός θυμήθηκε την αντίδρασή του σε αυτό το θέαμα, όταν κατέθεσε στο δικαστήριο, στη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

Ο σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής εξήγησε ότι αυτό συνέβη αφού η 35χρονη πλέον Άμπερ μάλωσε μαζί του για την καθυστερημένη άφιξή του στα 30ά της γενέθλια. Είπε στο δικαστήριο ότι η Άμπερ είχε πάει στο Μουσικό Φεστιβάλ Coachella το 2016 και επέστρεψε στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες για να πάρει μερικά αντικείμενα, αφού μετά τον τσακωμό εκείνη είχε φύγει. 

Ο Ντεπ είπε στο δικαστήριο πως όταν έφτασε, η ασφάλειά του τον είχε προειδοποιήσει να μην πάει στην κρεβατοκάμαρα και ένας από τους φύλακες του έδειξε φωτογραφία από το κρεβάτι. «Στην πλευρά του κρεβατιού υπήρχαν ανθρώπινα κόπρανα. Γέλασα. Ήταν τόσο παράξενο και αποκρουστικό που μου προκάλεσε γέλιο». Ο Ντεπ είχε κατηγορήσει και στο παρελθόν την ηθοποιό ή έναν από τους φίλους της ότι αφόδευε στο κρεβάτι. Η Χερντ το αρνήθηκε, λέγοντας πως το χάος το δημιούργησαν τα σκυλιά της με τον ίδιο να απαντά πως τα σκυλιά είναι πολύ μικρά για να έχουν τέτοια... περιττώματα. 

Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τη βία, ο Τζόνι Ντεπ υποστήριξε ότι η Άμπερ Χερντ του «επιτίθετο». «Θα μπορούσε να ξεκινήσει μ' ένα χαστούκι. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια σπρωξιά. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με το να πετάξει ένα τηλεκοντρόλ στο κεφάλι μου. Θα μπορούσε να ρίξει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπό μου» συνέχισε ο ίδιος. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι εκείνος απομακρυνόταν από την όλη κατάσταση, ορισμένες φορές κλειδωνόταν στο μπάνιο κι ότι ποτέ δεν χτύπησε τη Χερντ.

Η δίκη συνεχίζεται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA