ΔΙΕΘΝΗ
26/04/2022 09:23

Twitter: «Αβέβαιο το μέλλον» μετά την εξαγορά από τον Ελον Μασκ

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter Παράγκ Αγκραουάλ δήλωσε ότι το μέλλον της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης είναι αβέβαιο μετά την εξαγορά της από τον δισεκατομμυριούχο Eλον Μασκ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Twitter: «Αβέβαιο το μέλλον» μετά την εξαγορά από τον Ελον Μασκ
Πηγή: APimages, Unsplash
Ανάγνωση:

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter Παράγκ Αγκραουάλ δήλωσε ότι το μέλλον της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης είναι αβέβαιο μετά την εξαγορά της από τον δισεκατομμυριούχο Eλον Μασκ. Την συγκεκριμένη δήλωση την έκανε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης προσωπικού της εταιρείας, πριν ο Μασκ δεχτεί ερωτήσεις από τους εργαζόμενους.

Καθώς ο Αγκραουάλ άκουγε τις ερωτήσεις για τα σχέδια του Μασκ αναφορικά με την εταιρεία, την πιθανότητα απολύσεων, αλλά και τις σκέψεις του διοικητικού συμβουλίου για την συμφωνία εξαγοράς, απέφυγε να απαντήσει υποστηρίζοντας πως διευκρινίσεις θα δώσει ο Ελον Μασκ. Ωστόσο είπε στους εργαζομένους πως δεν υπάρχουν σχέδια για απολύσεις μετά την εξαγορά.

Διαβάστε ακόμη: Twitter: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στην πλατφόρμα μετά την εξαγορά από τον Ελον Μασκ

Οι εργαζόμενοι ρώτησαν τον Αγκραουάλ το αν ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο λογαριασμός του οποίου στο Twitter ανεστάλη μόνιμα την προηγούμενη χρονιά, θα μπορέσει να επανέλθει στο μέσο μετά την ανάληψη του ελέγχου από τον Μασκ. «Από τη στιγμή που η συμφωνία κλείσει, δεν ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση θα πάει η πλατφόρμα», απάντησε ο Αγκραουάλ. «Πιστεύω πως όταν έχουμε μία ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Ελον, θα είναι μία ερώτηση την οποία θα πρέπει να του θέσουμε» ανέφερε.

Video Loading...

Ο Μπρετ Τέιλορ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Twitter είχε ως στόχο να διαβεβαιώσει τους εργαζόμενους ότι η συμφωνία με τον Μασκ έδωσε προτεραιότητα στην «λειτουργική συνέχεια» μέχρι το κλείσιμο της συμφωνίας. «Νομίζω ότι αισθανόμαστε πολύ άνετα ότι (η συμφωνία) δίνει σε αυτή την ομάδα την ικανότητα να συνεχίσει να κάνει την εταιρία επιτυχή, μεταξύ της υπογραφής και του κλεισίματος της μεταβίβασης». είπε ο Τέιλορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
TWITTER ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ