Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία από τις πιο συγκινητικές ιστορίες του πολέμου που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία από τις 24 Φεβρουαρίου ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η κοπέλα στο βίντεο που ακολουθεί ονομάζεται Οξάνα, είναι 23 ετών και εργάζεται ως νοσοκόμα. Η καταγωγή της είναι από το Λισιχάνσκ και στις 27 Μαρτίου είχε τη φοβερή ατυχία να πατήσει μία νάρκη στο δρόμο και να χάσει και τα δύο πόδια της. 

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ουγγαρία δεν θα υποστηρίξει κυρώσεις στη Ρωσία για το πετρέλαιο – Ζητά εξαίρεση η Σλοβακία

Η Οξάνα πάτησε τη νάρκη στην προσπάθειά της να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο τον μνηστήρα της, Βίκτορ. Ενα μήνα και μερικές αργότερα από το αποτρόπαιο αυτό γεγονός, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο νοσοκομείο του Λβιβ. Το βίντεο με το χορό τους έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Βίκτορ κρατά την Οξάνα αγκαλιά και οι δυο τους χορεύουν προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA