Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα εθνικά διαβατήρια θα εκδίδει η Τουρκία, όπως ανακοίνωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο Τούρκος πρόεδρος επεσήμανε πως οι προετοιμασίες για τα νέα διαβατήρια έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και αναμένεται να είναι έτοιμα τον Αύγουστο. Μάλιστα, αποκάλυψε πως στη μέση των διαβατηρίων θα υπάρχει η Αγία Σοφία και στις πρώτες σελίδες το Τοπ Καπί. 

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεχίζεται το θρίλερ στην Αζοφστάλ - Περίπου 100 άμαχοι παραμένουν στη χαλυβουργία

«Δημιουργήσαμε την υποδομή για την παραγωγή διαβατηρίων στη χώρα μας, ο εφοδιασμός των οποίων έχει γίνει δύσκολη λόγω της κρίσης με τα τσιπ. Οι σελίδες του νέου μας διαβατηρίου, που είναι ένα από τα πιο ασφαλή διαβατήρια στον κόσμο, ξεκινούν με το παλάτι Τοπ Καπί και τελειώνουν με το πρώτο κτίριο του κοινοβουλίου και στην μέση ακριβώς είναι το τζαμί της Αγίας Σοφίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν. «Ελπίζουμε ότι το νέο μας διαβατήριο, το οποίο θα εκδοθεί στους πολίτες μας από τον Αύγουστο, θα είναι επωφελές για τη χώρα μας και το έθνος μας», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA