Μενού
  • Α-
  • Α+

Το εστιατόριο «Clos Maggiore» στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου, έλαβε βαθμολογία 1/5 από το Δημοτικό Συμβούλιο του Γουέστμινστερ στις 28 Φεβρουαρίου επειδή εντοπίστηκαν περιττώματα ποντικών τόσο στο πάτωμα της κουζίνας όσο και σε μία αποθήκη. Η έκθεση ανέφερε ότι εκτός από τα ποντίκια, υπήρχαν «βρώμικα ξύλα κοπής» και «κακές πρακτικές καθαρισμού», σύμφωνα με το BBC

Διαβάστε ακόμη: Γερμανία: «Θυσιάζω τα νιάτα μου γι’ αυτή τη δουλειά» λέει 24χρονη βουλευτής με μισθό 10.000 ευρώ

«Κατά την επιθεώρηση παρατηρήθηκαν περιττώματα ποντικών στο πάτωμα στην κουζίνα και στην αποθήκη. Πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατάλληλες μέθοδοι θεραπείας για την εξάλειψη αυτών των παρασίτων», ανέφερε ο επιθεωρητής υγιεινής. Ο επιθεωρητής διαπίστωσε επίσης ότι υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης των τροφίμων στο εστιατόριο επειδή τα ωμά ψάρια είχαν συσκευαστεί χρησιμοποιώντας το ίδιο μηχάνημα που χρησιμοποιήθηκε για «έτοιμα προς κατανάλωση» τρόφιμα.

https://www.instagram.com/p/CaR_kVLAtRJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται για εστιατόριο με γαλλική κουζίνα το οποίο σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι πλέον έχει εξαλείψει τα τρωκτικά από τους χώρους του. Το εστιατόριο είναι ευρύτερα γνωστό για το άνετο εσωτερικό του με άνθη κερασιάς να κρέμονται από την οροφή. Διαθέτει μια «βραβευμένη» λίστα κρασιών, συμπεριλαμβανομένου ενός μπουκαλιού κόκκινου κρασιού που κοστίζει 39.000 λίρες.

https://www.instagram.com/p/CcP-EM3N1yZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA