ΔΙΕΘΝΗ
30/05/2022 10:47

Παρίσι: Ανδρας ντυμένος γυναίκα, σε καροτσάκι πέταξε τούρτα στη Μόνα Λίζα

Ενας άνδρας μπήκε μεταμφιεσμένος σε ηλικιωμένη γυναίκα που καθόταν σε αμαξίδιο, στο Μουσείο του Λούβρου και πέταξε ένα κομμάτι τούρτας που είχε μαζί του, στον διάσημο πίνακα της Μόνα Λίζα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παρίσι: Ανδρας ντυμένος γυναίκα, σε καροτσάκι πέταξε τούρτα στη Μόνα Λίζα
(πηγή: glomex)
Ανάγνωση:

Μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό βρέθηκαν όλοι όσοι επισκέφθηκαν την Κυριακή ημέρες το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι ώστε να θαυμάσουν τη Μόνα Λίζα, τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Μία «ηλικιωμένη γυναίκα» σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο στο οποίο καθόταν και εκτόξευσε ένα κομμάτι τούρτας προς το διάσημο πορτρέτο!

Οπως αποκαλύφθηκε βέβαια η «ηλικιωμένη γυναίκα» δεν ήταν ούτε ηλικιωμένη ούτε γυναίκα. Πρόκειται για έναν άνδρα που είχε μεταμφιεστεί, έκατσε στο αναπηρικό αμαξίδιο και κατάφερε να περάσει μέσα στο μουσείο την τούρτα. Ο λόγος ωστόσο που εξαπέλυσε την επίθεση δεν έχει γίνει γνωστός.

Video Loading...

Ωστόσο δεν κατάφερε και πολλά, μιας και ο πίνακας φυλάσσεται σε ειδική προθήκη και προστατεύεται από γυαλί. Αυτό αποτέλεσε και την ασπίδα στην τούρτα που εκτοξεύθηκε, με τους ανθρώπους του μουσείου απλώς να καθαρίζουν το τζάμι.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Marca oι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του μουσείου έσπευσαν να εκδιώξουν τον άνδρα από την αίθουσα, ενώ οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι συνέχισαν να φωτογραφίζουν ασταμάτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΡΙΣΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ