Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό βρέθηκαν όλοι όσοι επισκέφθηκαν την Κυριακή ημέρες το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι ώστε να θαυμάσουν τη Μόνα Λίζα, τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Μία «ηλικιωμένη γυναίκα» σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο στο οποίο καθόταν και εκτόξευσε ένα κομμάτι τούρτας προς το διάσημο πορτρέτο!

Οπως αποκαλύφθηκε βέβαια η «ηλικιωμένη γυναίκα» δεν ήταν ούτε ηλικιωμένη ούτε γυναίκα. Πρόκειται για έναν άνδρα που είχε μεταμφιεστεί, έκατσε στο αναπηρικό αμαξίδιο και κατάφερε να περάσει μέσα στο μουσείο την τούρτα. Ο λόγος ωστόσο που εξαπέλυσε την επίθεση δεν έχει γίνει γνωστός.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ωστόσο δεν κατάφερε και πολλά, μιας και ο πίνακας φυλάσσεται σε ειδική προθήκη και προστατεύεται από γυαλί. Αυτό αποτέλεσε και την ασπίδα στην τούρτα που εκτοξεύθηκε, με τους ανθρώπους του μουσείου απλώς να καθαρίζουν το τζάμι.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Marca oι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του μουσείου έσπευσαν να εκδιώξουν τον άνδρα από την αίθουσα, ενώ οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι συνέχισαν να φωτογραφίζουν ασταμάτητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA