Μενού
  • Α-
  • Α+

Ζευγάρι περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν η γυναίκα απέβαλε και αναγκάστηκαν να βάλουν το νεκρό έμβρυο στο ψυγείο του σπιτιού τους επειδή δεν υπήρχε ασφαλές μέρος για να το κρατήσουν στο νοσοκομείο! Ο αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Μεγάλη Βρετανία ενώ η Λόρα και ο Λόρενς αποφάσισαν να μιλήσουν στο BBC για τα όσα έζησαν. 

Διαβάστε ακόμη: Σερβία: Τον μαχαίρωσε, τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο και μαγείρεψε τα όργανά του

«Έφυγα από το νοσοκομείο και στο ταξί για το σπίτι κουβαλούσα το νεκρό έμβρυο μας σε ένα τάπερ. Όταν μπήκα σπίτι, έκανα λίγο χώρο στο ψυγείο και έβαλα το κουτί εκεί» είπε ο Λόρενς. Το ζευγάρι πήγε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Lewisham αφότου η Λόρα απέβαλε ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Από το νοσοκομείο τους είπαν ότι δεν υπήρχε κάποιο μέρος ασφαλές για να κρατήσουν το νεκρό έμβρυο και έτσι η Λόρα και ο Λόρενς αισθάνθηκαν ότι η μοναδική τους επιλογή ήταν να το πάρουν μαζί τους στο σπίτι. Το νοσοκομείο αναφέρει ότι είναι σε εξέλιξη πλήρης έρευνα για όσα συνέβησαν μετά την αποβολή της Λόρα.

Το χρονικό της αποβολής

Το ζευγάρι κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η Λόρα είχε αιμορραγία και επισκέφτηκαν το νοσοκομείο όπου οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι η καρδιά του μωρού χτυπούσε. Λίγες μέρες αργότερα όμως, μετά από μία ακόμα εξέταση, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό. Από το νοσοκομείο έστειλαν το ζευγάρι στο σπίτι και τους είπαν να περιμένουν μέχρι να βρεθεί διαθέσιμο κρεβάτι για να γεννήσει η Λόρα το νεκρό μωρό της. Δύο μέρες μετά, η Λόρα ξύπνησε με φρικτούς πόνους, έτρεξε στο μπάνιο και εκεί απέβαλε. «Και τότε είδα ότι ήταν αγόρι» λέει η Λόρα συγκινημένη. Άρχισε να ουρλιάζει και ούσα σε πανικό βγήκε από το μπάνιο, έκλεισε την πόρτα και είπε στον Λόρενς «μην μπεις εκεί μέσα».

Το ζευγάρι κάλεσε ασθενοφόρο αλλά τους είπαν πως δεν ήταν επείγον περιστατικό. Τότε τύλιξαν το έμβρυο με ένα πανί, το έβαλαν σε ένα τάπερ και το πήγαν στο νοσοκομείο. «Μας έβαλαν να περιμένουμε σε ένα δωμάτιο. Καθόμουν μαζί με άλλα 20 ή 30 άτομα που περίμεναν, κρατούσα το νεκρό έμβρυο στα χέρια μου και έκλαιγα» λέει η Λόρα.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τη Λόρα πως έπρεπε να κάνει χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του πλακούντα. Οπως καταγγέλλει το ζευγάρι, το τάπερ με το μωρό παρέμενε στο ζεστό και αποπνικτικό δωμάτιο του νοσοκομείου, με το προσωπικό να τους λέει ότι δεν υπήρχε κάποιο μέρες ασφαλές να το κρατήσουν.

«Ούτε καν άνοιξαν το κουτί για να δουν το μωρό μας. Ήταν σαν να αρνούνταν να αποδεχθούν τι είχε συμβεί γιατί αν το έκαναν θα έπρεπε και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα» λέει το ζευγάρι. Λόρα και Λόρενς συνειδητοποίησαν πως δεν είχαν άλλη επιλογή και γύρισαν σπίτι με το τάπερ. Τελικά, γύρω στα μεσάνυχτα, η Λόρα και ο Λόρενς συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να πάρουν πίσω στο σπίτι το τάπερ με το νεκρό μωρό τους και να το βάλουν στο ψυγείο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA