Μενού
  • Α-
  • Α+

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε ξανά στον εξώστη του Παλατιού του Μπάκιγχαμ για να χαιρετίσει το πλήθος και να σηματοδοτήσει το τέλος των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της. Συμπληρώνοντας 70 χρόνια στο θρόνο, η Βρετανία γιόρτασε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ για τέσσερις ημέρες με παρελάσεις και συναυλίες ενώ κηρύχθηκαν αργίες η περασμένη Πέμπτη και η περασμένη Παρασκευή.

Η βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε στον εξώστη και χαιρέτισε το πλήθος εν μέσω ζητωκραυγασμών, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, για να τους ευχαριστήσει όλους και να τελειώσουν, έτσι, οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Λίγο νωρίτερα, στην παρέλαση που έγινε προς τιμήν της, η βασίλισσα Ελισάβετ… παρέλασε. Όχι η ίδια αλλά το ολόγραμμα του νεότερου εαυτού της, σε μια ολόχρυση άμαξα και κάπως έτσι τέλειωσε και η παρέλαση προς τιμήν της αλλά και όλοι οι εορτασμοί. Την ώρα που η πραγματική βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν στο μπαλκόνι, έπαιξε ο εθνικός ύμνος «God Save The Queen» και η βασιλική οικογένεια μπήκε ξανά μέσα στο Παλάτι.

Η 96χρονη βασίλισσα θα επιστρέψει, από εδώ και πέρα, στα καθήκοντά της, όντας η μονάρχης με τα περισσότερα χρόνια στην εξουσία από κάθε άλλον στην ιστορία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA