Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μίσος για την πρώην σύζυγό του, όπως αναφέρουν άνθρωποι που ήξεραν τον 59χρονο, ήταν τέτοιο που τον έκανε να μπει στο σπίτι που οι θείοι του στην Λεμεσό της Κύπρου, να τους περιλούσει με βενζίνη και να τους βάλει φωτιά. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ο 79χρονος θείος του ενώ η 78χρονη θεία του και η 73χρονη γειτόνισσα που τους είχε επισκεφτεί να διακομιστούν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα.

Διαβάστε ακόμηΚύπρος: Ελουσε τους θείους του με βενζίνη και τους έβαλε φωτιά - Νεκρός ο 59χρονος

Ο 59χρονος δράστης φέρεται να αυτοκτόνησε ένα χιλιόμετρο μακριά, σύμφωνα με πληροφορίες των κυπριακών μέσων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης βρισκόταν σε έντονη αντιπαράθεση με τον θείο και τη θεία του, γιατί βοηθούσαν τη Βιετναμέζα πρώην σύζυγό του, κάτι που τον εξόργισε και έφτασε σε σημείο να επιχειρήσει να τους κάψει ζωντανούς. Γείτονες κάλεσαν την Πυροσβεστική, η οποία έσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί, αλλά δεν μπόρεσε να σώσει τον 79χρονο. 

Ερωτηθείς σχετικά, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε από συγχωριανούς του νεκρός, έξω από το όχημά του, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τη σκηνή, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Λόγω της φύσης των τραυμάτων τους, οι δυο γυναίκες διακομίστηκαν στην κλινική εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA