Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρόεδρος του Καλού Κόμματος στην Τουρκία, Μεράλ Ακσενέρ, αντιδρώντας στην προσβολή «σουρτούκες» (σ.σ. η ίδια χρησιμοποίησε τον όρο ''τσούλ...) που εκστόμισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις διαδηλώτριες στο πάρκο Γκεζί, δήλωσε σήμερα ότι «...ούτε οι Έλληνες που τους ρίξαμε στη θάλασσα, δεν είχαν ξεστομίσει μία τέτοια βρισιά»!

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Εβαλε καπέλο και γιλέκο και βγήκε στους δρόμους για να πουλήσει περιοδικό για άστεγους

«Αυτή την προσβολή, ούτε ο Έλληνας που δεν μπορεί να ξεχάσει ότι τον έριξαν στη θάλασσα, ούτε ο Άγγλος, που τον έπιασε στομαχόπονος από την προηγούμενη ήττα του, ούτε ο Γάλλος που δεν μπορεί να ξεπεράσει τα τραύματά του, δεν την ξεστόμισε», έγραψε στο twitter η Μεράλ Ακσενέρ.

 «Είναι... σάπιες» είχε πει ο Ερντογάν

«Σκεφτείτε πριν από 9 χρόνια, πως στο τζαμί Μπεζμί Αλέμ, αυτοί οι τρομοκράτες, αυτοί που τραμπούκοι με τα μπουκάλια και τα κουτιά της μπύρας είχαν λερώσει μέσα στο τέμενος. Αυτοί είναι, τέτοιοι, είναι σάπιοι, είναι σουρτούκες (τσούλες)» είχε πει προ ημερών ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στη βουλή στην κοινοβουλευτική του ομάδα με τις δηλώσεις του να μεταδίδονται απ' ευθείας και να αναμεταδίδονται και στα δελτία ειδήσεων.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πλέον στην Αγκυρα σχεδόν όλοι οι πολιτικοί από όποια σκοπιά και αν υπηρετούν στο τουρκικό κοινοβούλιο, χρησιμοποιούν την Ελλάδα προσπαθώντας να συντηρήσουν το κλίμα έντασης που... πουλάει. Το ίδιο πράττει ο τούρκος πρόεδρος με το «πολεμικό κλίμα» που δημιουργεί, ενώ τον ακολουθούν και άλλοι πολιτικοί βλέποντας ότι οι εκλογές του 2023 είναι όλο και πιο κοντά. Ο Ερντογάν πρόσφατα χαρακτήρισε «σάπιες» και «τσούλ...» τις γυναίκες που έλαβαν μέρος στις κινητοποιήσεις, με την Ακσενέρ να απαντά μέσω... ελληνική αναδρομής στο 1922!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA