Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Έλον Μασκ θα μιλήσει με τους υπαλλήλους του Twitter την Πέμπτη (16/6) για πρώτη φορά από την κατάθεση της προσφοράς του για την εξαγορά της εταιρείας ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Απρίλιο. Ο Μασκ έχει προειδοποιήσει ότι μπορεί να εγκαταλείψει τη συμφωνία εάν η εταιρεία δεν προσφέρει δεδομένα σχετικά με τους ψεύτικους λογαριασμούς στην πλατφόρμα.

Διαβάστε ακόμη: Νέα τραγωδία στο Τέξας: Νεκρό 7χρονο αγόρι που δέχτηκε πυρά μέσα στο σπίτι του από διερχόμενο αυτοκίνητο

Την είδηση, την οποία ανέφερε αρχικά το Business Insider, επιβεβαίωσε στο BBC εκπρόσωπος του Twitter. Θα είναι η πρώτη φορά που ο Μασκ θα μιλήσει απευθείας με το εργατικό δυναμικό της εταιρείας από τότε που ξεκίνησε την προσφορά εξαγοράς του.

Ο Έλον Μασκ έχει θέσει σε αναμονή τη συμφωνία ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων με το Twitter. Νωρίτερα αυτό το μήνα, απείλησε να αποχωρήσει από τη συμφωνία, κατηγορώντας την εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι «ματαίωσε» τα αιτήματά του να μάθει περισσότερα για τη βάση χρηστών της. Σε επιστολή που κατατέθηκε στις ρυθμιστικές αρχές, ο Μασκ είπε ότι δικαιούται να κάνει τη δική του μέτρηση των λογαριασμών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Η επιστολή έφερε στο φως μια διαφωνία που υπήρχε εδώ και εβδομάδες.

Οι αναλυτές ωστόσο λένε ότι ο Μασκ μπορεί να χρησιμοποιεί το θέμα για να προσπαθήσει να επαναδιαπραγματευτεί την τιμή ή ακόμα και να αποχωρήσει από τη συμφωνία. Τονίζουν ότι η απόφασή του να θίξει το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αντισυμβατική, καθιστώντας δύσκολο να διαπιστωθεί πόσο σοβαρά είναι τα όσα λέει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA