Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα στις ΗΠΑ και η ανάρτησή του στο διαδίκτυο προκάλεσε ντελίριο με το βίντεο να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες! Συγκεκριμένα, μία μαμά αρκούδα απαθανατίστηκε να ανοίγει τις πόρτες ενός ξεκλείδωτου αυτοκινήτου ψάχνοντας για φαγητό για τα δύο αρκουδάκια της που περίμεναν λίγο πιο πίσω.

Διαβάστε ακόμη: Ντόναλντ Τραμπ: «Παρωδία δικαιοσύνης η εξεταστική για την εισβολή στο Καπιτώλιο»

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε μια κατοικημένη περιοχή της λίμνης Τάχο στις ΗΠΑ, λίγες μέρες μετά την πρώτη εμφάνιση της καφέ αρκούδας στην περιοχή. Σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας, που εξασφάλισε αποκλειστικά η DailyMail.com, η αρκούδα φαίνεται να ανοίγει ένα μαύρο suv ενώ τα μωρά της περιμένουν στο πυκνό χιόνι.

Η αρκούδα πήδηξε στο κάθισμα του οδηγού αλλά η πρώτη της προσπάθεια ήταν άκαρπη. Δεν πτοήθηκε όμως, συνέχισε την προσπάθειά της ανοίγοντας και την πόρτα του συνοδηγού, από όπου κατάφερε να αποσπάσει κάτι για να δικαιολογήσει και την «κλοπή».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA