Ενα απίστευτο και εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό συγκλονίζει την Καλιφόρνια. Μια γυναίκα και τα δύο σκυλιά της σκοτώθηκαν χθες από κεραυνό στα νότια της πολιτείας, κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής καταιγίδας που έπληξε την περιοχή, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Η άτυχη γυναίκα είχε βγάλει βόλτα τα δύο σκυλιά της γύρω στις 9 το πρωί (τοπική ώρα) στην κοινότητα Πίκο Ριβέρα, στο νοτιοανατολικό τμήμα της κομητείας του Λος Άντζελες, όταν… κεραυνοβολήθηκαν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.
«Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μία στο ένα εκατομμύριο, αλλά συνέβη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πάτρικ Μόρεϊ στην εφημερίδα Los Angeles Times.
Οι τοπικές αρχές έκλεισαν παραλίες στη νότια Καλιφόρνια εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και συνέστησαν στους κατοίκους να είναι προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.
- Ο διάλογος Μητσοτάκη-Ερντογάν στο όρθιο, το σχέδιο της Νοτοπούλου και ο πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Συναγερμός για δεξαμενή προπανίου στο κτίριο - Δύο άτομα στο Θριάσιο νοσοκομείο
- Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Από τους μαλ... δε γλυτώνεις πουθενά» - Έπιασε λαγοκέφαλους και άρχισε τα «γαλλικά»
- Τι θα γίνει φέτος με τον Γιώργο Λιάγκα; Σε αναμονή της ανακοίνωσης και φήμες για Ουγγαρέζο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.