Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λευκός Οίκος έσπευσε να «μαζέψει» τις δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν και να ηρεμήσει τους πολίτες της χώρας που άρχισαν να ανησυχούν.Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος σε περιπέτεια της υγείας του που είχε περάσει στο παρελθόν και ειδικότερα πριν αναλάβει τα προεδρικά του καθήκοντα χρησιμοποίησε αντί για αόριστο… ενεστώτα.

Διαβάστε ακόμη; Μάριο Ντράγκι: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός - Η Ιταλία οδεύει προς εκλογές

Μόλις η είδηση άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια να παίρνουν τη μορφή καταιγίδας το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως ο πρόεδρος αναφερόταν στη θεραπεία που είχε υποβληθεί για καρκίνο του δέρματος πριν από μερικά χρόνια.Τα αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για «λεκτική γκάφα» του προέδρου της Αμερικής ενώ το βίντεο της ομιλίας του έκανε τον γύρο του κόσμο.

Η δήλωση Μπάιντεν για τον καρκίνο έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας για την υπερθέρμανση του πλανήτη, στην οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ, περιέγραψε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα διυλιστήρια πετρελαίου, κοντά στο πατρικό του στο Κλέιμποντ του Ντέλαγουερ, επισημαίνει η εφημερίδα «New York Post». «Γι’ αυτό και εγώ όπως και τόσοι πολλοί άλλοι άνθρωποι με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί, έχουμε καρκίνο και γιατί επί πολλά χρόνια το Ντέλαγουερ είχε το υψηλότερο ποσοστό κακοήθειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζο Μπάιντεν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA