Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι θαμώνες ενός μπαρ στη Βρετανία εξαγριώθηκαν με την απαράδεκτη κίνηση ενός άνδρα, ο οποίος φωτογράφισε μια κοπέλα εν αγνοία της και προσπάθησε να την ανεβάσει στο Snapchat. Για την ιστορία, η κοπέλα φορούσε ποδηλατικό σορτς και μπικίνι. Ο άνδρας με το τηλέφωνο φαίνεται να πληκτρολογεί κάτι πάνω από τη φωτογραφία, αν και δεν είναι σαφές τι ακριβώς, ενώ όπως σημειώνει η The Sun, δεν είναι ξεκάθαρο αν τράβηξε και ο ίδιος τη φωτογραφία ή αν την έλαβε άπο κάποιον άλλο μέσα στο μαγαζί καθώς ήταν με μία παρέα.

Διαβάστε ακόμη: Μακρόν: Φόρεσε μπερέ και τραγούδησε με βοσκούς στα Πυρηναία

Μια γυναίκα που παρατήρησε το συμβάν, τον ρώτησε εξαγριωμένη: «Βγάζεις φωτογραφίες κορίτσια;». «Όχι», της απάντησε αναστατωμένος ο άνδρας ενώ στη συνέχεια η γυναίκα ενημέρωσε την κοπέλα της φωτογραφίας για το τι έχει συμβεί.«Συγγνώμη, τον ξέρεις αυτόν τον τύπο; Μόλις τράβηξε μια φωτογραφία σου. Αυτός είναι εδώ», της είπε δείχνοντάς τον. Αντιδρώντας σοκαρισμένη η κοπέλα της φωτογραφίας, όρμηξε προς τον άντρα, φωνάζοντας παράλληλα σε έναν άλλον άντρα με τον οποίο φαίνεται να ήταν μαζί στο μαγαζί.

Ο νεαρός φίλος της κοπέλας απαίτησε από τον άντρα μεγαλύτερης ηλικίας να του δώσει το τηλέφωνο αλλά εκείνος αρνήθηκε. Τότε ο νεαρός τον έσπρωξε, θυμώνοντας όλο και περισσότερο ενώ παράλληλα κι άλλα άτομα άρχισαν να μπαίνουν στη μέση. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από μερικά λεπτά να φωνάζει «την διέγραψα» και να αποχωρεί από το μαγαζί. Το ίδιο έκανε και το πλήθος μερικά λεπτά αργότερα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA