Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα στην στη Βαλένθια να προσπαθεί να πνίξει τη γυναίκα του μέσα σε ένα συντριβάνι και μάλιστα μάχεται με περαστικούς, όταν εκείνοι προσπάθησαν να σώσουν τη γυναίκα. Ο 52χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο άνδρας δροσιζόταν με τη σύντροφό του στο συντριβάνι σε πάρκο της ισπανικής πόλης, όταν ένας περαστικός προσφέρθηκε να τους τραβήξει φωτογραφία, όμως όταν του έδωσε το κινητό του, ο περαστικός το έσκασε τρέχοντας.

Διαβάστε ακόμη: Μακελειό στο Μαυροβούνιο: Ανδρας πυροβόλησε και σκότωσε 11 άτομα στον δρόμο μετά από οικογενειακή διαμάχη

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2749381.html

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 52χρονος κατηγόρησε τη σύντροφό του και προσπάθησε να την πνίξει στο συντριβάνι. Στις εικόνες από κάμερα κινητού τηλεφώνου διακρίνεται ο δράστης να αρπάζει τη γυναίκα από τα μαλλιά και να της τραβάει το κεφάλι στο νερό, ενώ της μιλάει. «Θα την σκοτώσει», ακούγεται μια φωνή στο βίντεο. Το πλήθος τον ικετεύει να την αφήσει ελεύθερη, αλλά εκείνος την κρατάει σφικτά μέχρι που ένας περαστικός με κόκκινο μπλουζάκι βουτά στο συντριβάνι και τον αρπάζει απ' το λαιμό. Ο δράστης δεν χαλαρώνει τη λαβή του, και τότε επεμβαίνει ένας δεύτερος περαστικός με μαύρο μπλουζάκι και αρχίζει να τον γρονθοκοπεί.

Ο 52χρονος άφησε τελικά τη γυναίκα, όταν ο δεύτερος περαστικός του κατάφερε ένα γερό χτύπημα. Μέσα σε λίγα λεπτά από τη δραματική διάσωση κατέφθασε ασθενοφόρο, ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA