Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίδοξος ληστής έσκαβε τούνελ μαζί με τους συνεργούς του σε μία προσπάθεια να ληστέψουν τράπεζα, με την πυροσβεστική και την αστυνομία της Ρώμης στην Ιταλία να καλούνται στο σημείο για να τον απεγκλωβίσουν. Οι πυροσβέστες επιχείρησαν περισσότερες από οκτώ ώρες προκειμένου να βγάλουν τον άνδρα από τη σήραγγα που θα οδηγούσε στην τράπεζα. Βρισκόταν έξι μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. 

Διαβάστε ακόμη: Μεξικό: Αιματηρό όργιο βίας από τα καρτέλ ναρκωτικών - 11 νεκροί σε επεισόδια στα σύνορα με τις ΗΠΑ

«Κόλλησε» στο τούνελ καθώς από τις προσπάθειές του, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, κατέρρευσε τμήμα του δρόμο της Via Innocenzo XI, της ιταλικής πρωτεύουσας σε σημείο που βρίσκεται κοντά στο Βατικανό.Οι αστυνομικές αρχές, στο μεταξύ, συνέλαβαν και τους τρεις συνεργούς τους που επιχείρησαν να διαφύγουν από το σημείο. Ο άνδρας που εγκλωβίστηκε μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε τοπικό νοσοκομείο.

Τόσο οι δυνάμεις ασφαλείας, αλλά και οι κάτοικοι που παρακολουθούσαν τη μαραθώνια επιχείρηση διάσωσης δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί. Πήγε να κάνει ριφιφί και βρέθηκε παγιδευμένος βαθιά μέσα στη γη. Αρχικά, δε, η υπόθεση ήταν πως θα μπορούσε να είναι κάποιος εργάτης που να έπεσε στη σήραγγα ή κάποιος απρόσεκτος περαστικός.

Οι τέσσερις επίδοξοι ληστές παρουσιάζεται από τα ιταλικά ΜΜΕ πως είχαν νοικιάσει χώρους κοντά στο σημείο και άρχισαν να σκάβουν τη σήραγγα προκειμένου να φτάσουν στο χρηματοκιβώτιο της τράπεζας και να…θησαυρίσουν. Προτού τα καταφέρουν, ο δρόμος κατέρρευσε κι ο άνδρας εγκλωβίστηκε και οι υπεύθυνοι συνελήφθησαν.

Μάλιστα, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ο άνδρας τοποθετήθηκε στο φορείο και προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, οι περαστικοί και οι κάτοικοι της περιοχής ξέσπασαν σε χειροκροτήματα επιβραβεύοντας την προσπάθεια των πυροσβεστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA