Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις στη δίκη του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Μπεντζαμίν Μεντί και του συνεργού του, Λουίς Σαχά Ματουρί, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό ανήλικων κοριτσιών.  Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ο Μεντί προσκαλούσε στη βίλα του νεαρές κοπέλες, τις οποίες και κλείδωναν εκεί για να τις αναγκάζουν να κάνουν ερωτικές πράξεις με τον μέχρι πρόσφατα διεθνή Γάλλο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντινούπολη: «Πνίγηκε» από τις βροχές το Μεγάλο Παζάρι

Πιο συγκεκριμένα, στη δίκη ακούστηκαν τα εξής: «Αφαιρούσε τα κινητά τηλέφωνα και κλείδωνε τα φερόμενα θύματά του σε δωμάτια. Οι κατηγορίες δείχνουν ότι ένα από τα καθήκοντα του κύριου Σαχά ήταν να βρίσκει νεαρές γυναίκες για τον Μεντί και να δημιουργεί τις συνθήκες ώστε οι γυναίκες αυτές να πέσουν θύματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης. Οι δυο τους είχαν πείσει τους εαυτούς τους ότι η συναίνεση των γυναικών που έφερναν σπίτι τους σε σεξουαλικές πράξεις απλά δεν είχε σημασία». Την Τρίτη (16/8) αναμένεται να σημειωθεί άλλη μια υψηλής σημασίας αγόρευση, αυτή της δικηγόρου του Μεντί, Ελεανόρ Λοζ. Στο τέλος της δίκης, που εκτιμάται πως θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, αν ο Μεντί κριθεί ένοχος τότε θα τεθεί αντιμέτωπος με ισόβια ποινή κάθειρξης.

Έδειξε «ειλικρινή αδιαφορία»

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Μεντι έδειξε «ειλικρινή αδιαφορία», αρνείται τις κατηγορίες για οκτώ κατηγορίες βιασμού, μία κατηγορία απόπειρας βιασμού και μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση, αναφέρουν οι πληροφορίες της Daily Mail. Ο σταρ της Πρέμιερ Λιγκ και Γάλλος διεθνής φέρεται να διέπραξε τα αδικήματα κατά των γυναικών από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Αύγουστο του περασμένου έτους στην πολυτελή του έπαυλη, η οποία μετατράπηκε σε εφιάλτη για τις άτυχες κοπέλες.

Ο συνεργός φίλος του Μεντί

Όσον αφορά δε, τον συγκατηγορούμενό του, Λουί Σαχά και αυτός αρνείται όλες τις κατηγορίες ενώ εικάζεται ότι έπαιξε ρόλο στο να βρεθούν και οι συγκεκριμένες γυναίκες. Ο Σαχά, αρνείται τις οκτώ κατηγορίες βιασμού και τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, που σχετίζονται με οκτώ νεαρές γυναίκες. Τα φερόμενα αδικήματα εκτείνονται από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Αύγουστο του περασμένου έτους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA