ΔΙΕΘΝΗ
16/08/2022 04:20

Τουρκμενιστάν: Ανδρας ξυλοκοπεί τη σύζυγό του μέσα σε κέντρο ομορφιάς

Στο Τουρκμενιστάν έχουν περιοριστεί οι ελευθερίες των γυναικών το τελευταίο διάστημα και οι άνδρες κινδυνεύουν με την επιβολή προστίμου στην περίπτωση που οι γυναίκες τους πιαστούν να τους παρέχονται συγκεκριμένες υπηρεσίες ομορφιάς

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τουρκμενιστάν: Ανδρας ξυλοκοπεί τη σύζυγό του μέσα σε κέντρο ομορφιάς
Πηγή: Pixabay
Ανάγνωση:

Σοκαριστικές στιγμές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Τουρκμενιστάν όταν ένας άνδρας άρχισε να γρονθοκοπεί τη σύζυγό του μέσα σε κέντρο ομορφιάς. Ανήμπορες οι γυναίκες που βρίσκονται σε κέντρο ομορφιάς στο Τουρκμενιστάν βλέπουν έναν άνδρα να γρονθοκοπεί τη σύζυγό του.

Ο άνδρας φαίνεται να φεύγει από το κατάστημα, όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα επιστρέφει. Χτυπά τη σύζυγό του στο κεφάλι και στη συνέχεια την κλωτσά όσο πιο δυνατά μπορεί. Στο Τουρκμενιστάν έχουν περιοριστεί οι ελευθερίες των γυναικών το τελευταίο διάστημα και οι άνδρες κινδυνεύουν με την επιβολή προστίμου στην περίπτωση που οι γυναίκες τους πιαστούν να τους παρέχονται συγκεκριμένες υπηρεσίες ομορφιάς. Μόνο τον Απρίλιο συνελήφθησαν δεκάδες γυναίκες επειδή πιάστηκαν να φορούν ψεύτικα νύχια και βλεφαρίδες.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ