ΔΙΕΘΝΗ
16/08/2022 16:11

Νέα Ζηλανδία: Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα σε βαλίτσες που αγοράστηκαν σε δημοπρασία

Οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα και να εντοπίσουν τον πρώην ιδιοκτήτη των βαλιτσών και της αποθηκευτικής μονάδας - Οι αποθηκευτικές μονάδες συνήθως δίνονται σε δημοπρασία όταν οι ιδιοκτήτες τους δεν καταφέρνουν να είναι συνεπείς στις πληρωμές τους

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νέα Ζηλανδία: Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα σε βαλίτσες που αγοράστηκαν σε δημοπρασία
Πηγή: Pixabay
Ανάγνωση:

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια οικογένεια στη Νέα Ζηλανδία, η οποία αγόρασε μια αποθηκευτική μονάδα που περιείχε βαλίτσες σε δημοπρασία, ελπίζοντας ότι θα περιείχε ανομολόγητους θησαυρούς. Αντί για τιμαλφή ή αντικείμενα έστω συναισθηματικής αξίας, η οικογένεια από το Όκλαντ, εκμεταλλευόμενη την τάση αγοράς εγκαταλειμμένων αποθηκών μέσω δημοπρασιών έναντι χαμηλής τιμής, αντίκρισε με τρόμο ότι οι βαλίτσες περιείχαν διαμελισμένα πτώματα.

Πλέον οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα και να εντοπίσουν τον πρώην ιδιοκτήτη των βαλιτσών και της αποθηκευτικής μονάδας. Οι αποθηκευτικές μονάδες συνήθως δίνονται σε δημοπρασία όταν οι ιδιοκτήτες τους δεν καταφέρνουν να είναι συνεπείς στις πληρωμές τους. Προς το παρόν δεν είναι σαφές πόσο καιρό βρίσκονταν τα πτώματα στις βαλίτσες ή πότε έγινε η τελευταία πληρωμή από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

«Υπάρχει σημαντικό δημόσιο ενδιαφέρον για αυτό που συνέβη, ωστόσο δεδομένης της φύσης της ανακάλυψης, υπολείπονται σειρά από έρευνες που πρέπει να διενεργηθούν» ανέφερε η αστυνομία συμπληρώνοντας οτι η διαδικασία αναμένεται να πάρει χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ