Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σκόνη που σηκώθηκε στη Φινλανδία από τη δημοσιοποίηση των βίντεο από το πάρτι που συμμετείχε η πρωθυπουργός της χώρας, Σάνα Μάριν, δεν έχει «κάτσει» ακόμη με την αντιπολίτευση να έχει πάρει το καλύτερο «δώρο» στην προσπάθεια αμφισβήτησης της επικεφαλής της κυβέρνησης. Η ίδια απάντησε θετικά στις προκλήσεις περί τεστ ναρκωτικών τονίζοντας πως δεν έχει τίποτα να κρύψει, παράλληλα, όμως, τέθηκε και θέμα ασφαλείας. Κατά πόσο δηλαδή είναι ασφαλής ένας πρωθυπουργός ακόμη και σε ένα πριβέ πάρτι. Ειδικά από τη στιγμή που φέρεται να έχει δηλώσει πως δεν γνώριζε εξ αρχής όλους τους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε ακόμη: Σάνα Μάριν: Η Φινλανδή πρωθυπουργός δέχεται να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών - «Δεν έχω να κρύψω κάτι»

Τη Σάνα Μάριν όμως έρχεται να «διαψεύσει» ο επικεφαλής της ασφάλειας της κυβέρνησης. Ο Αχτι Κούρβινεν, σύμφωνα με τα φινλανδικά Μέσα, ξεκαθάρισε πως «το προσωπικό ασφαλείας του Κυβερνητικού Συμβουλίου γνωρίζει καλά ποιος βρίσκεται σε άμεση επαφή με τhν πρωθυπουργό ανά πάσα στιγμή». Σύμφωνα με τον ίδιο, σκοπός των μέτρων ασφαλείας είναι να μπορέσει η πρωθυπουργός να έχει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Αυτό περιλαμβάνει επίσης διάφορες καταστάσεις, όπως τα... αυθόρμητα βραδινά πάρτι μεταξύ φίλων. Οπως και σε όλες τις άλλες βραδιές και εκδηλώσεις, έτσι και στη συγκεκριμένη βραδιά υπήρξαν ρυθμίσεις ασφαλείας, υποστήριξε.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα βίντεο έχουν δημιουργήσει σάλο καθώς η Σάνα Μάριν ξεσαλώνει με την παρέα της σε μια εικόνα που σύμφωνα με πολλούς δεν συμβαδίζει με το προφίλ ενός πρωθυπουργού. Οπως αποκαλύπτουν τα Μέσα στη χώρα «καλεσμένοι» στο πάρτι ήταν στενοί φίλοι της Μάριν. Ανάμεσά τους Janita Autio μία από τις πιο διάσημες φωτογράφους διασημοτήτων στη Φινλανδία κι εκείνη που τράβηξε το περίφημο καρέ της Μάριν με το δερμάτινο τζάκετ και το κοντό σορτσάκι.

https://www.instagram.com/p/Cfzg3UZI_2U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης, ο άνδρας που φαίνεται στα βίντεο να αγκαλιάζει την πρωθυπουργό, είναι ο Vesa Silver, διάσημος στυλίστας που δουλεύει με τους celebrities στη Σκανδιναβική χώρα. Επιπλέον, στο βίντεο εμφανίζονται οι ραδιοφωνικοί παρουσιαστές Tinni Wikström και Karoliina Tuominen. Η Tuominen μάλιστα μίλησε για τη διαρροή του βίντεο λέγοντας πως : «Δεν υπήρξε τίποτα παράνομο σε αυτή την κατάσταση, απλώς οι άνθρωποι διασκεδάζουν». Εμφανίζονται επίσης η μουσικός Alma με την αδερφή της, αλλά και ο βουλευτής Ilmari Nurminen.

https://www.instagram.com/p/CgW0kHMNByo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με πληροφορίες του MTV Uutisten, ένα άτομο που ήταν στο πάρτι έχει ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram που δημοσίευσε τις εικόνες από το πάρτι. Μόνο 92 άτομα ακολουθούν τον εν λόγω λογαριασμό στο Instagram, οπότε κάποιος που ακολουθούσε τον λογαριασμό αποφάσισε να τραβήξει στιγμιότυπα των βίντεο και έτσι έχουν εξαπλωθεί σε όλο το διαδίκτυο. Τον επίμαχο λογαριασμό ακολουθεί και η ίδια η πρωθυπουργός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA