Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελευταία ημέρα διακοπών σήμερα Σάββατο για τον Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο και το τελευταίο του βράδυ δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema.gr, το βράδυ της Παρασκευής, ο Μπόρις Τζόνσον το πέρασε στην ταβέρνα Χωνί στην Κάρυστο, όπου γευμάτισε και δοκίμασε τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος.

Στην παρέα του Μπόρις Τζόνσον, μεταξύ άλλων, έδωσε το «παρών» και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Πέτρος Ποδάρας. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, μετά το τέλος του γεύματος συνεχάρη την ιδιοκτήτρια του καταστήματος κυρία Ολυμπία ενώ, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, απήλαυσε την βραδιά του.

Μπόρις Τζόνσον: Αφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα σε εστιατόριο

Την Παρασκευή, δύο Ουκρανοί εργαζόμενοι του εστιατορίου που γευμάτισε ο απερχόμενος πρωθυπουργός, ζήτησαν από τον ίδιο να βγουν φωτογραφία μαζί του κι εκείνος δέχθηκε ευγενικά, όπως αναφέρει η Daily Mail. Ο Αλέξανδρος Φράγκος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου, δήλωσε πως άφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα: «Γνώριζα ότι ο Μπόρις και η οικογένειά του κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, καθώς είναι θέμα συζήτησης για τους κατοίκους ολόκληρη την εβδομάδα. Την Πέμπτη λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μάθαμε πως θα παρευρίσκονταν για δείπνο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Μίλησε σε όλο το προσωπικό και άφησε ακόμη και 50 ευρώ φιλοδώρημα, κάτι που τους χαροποίησε όλους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA