Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Τουρκία ετοιμάζουν εορτασμούς για την «100ή επέτειο από την απελευθέρωση της Σμύρνης από την κατοχή» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν την καταστροφή της πόλης και της σφαγής του ελληνικού και αρμενικού πληθυσμού και έχουν δώσει χαρακτήρα φιέστας προσπαθώντας να συγκεντρώσουν εκεί όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Την Παρασκευή στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, την Gündoğdu Meydanı, είναι προγραμματισμένη συναυλία του Τούρκου ποπ τραγουδιστή Tarkan και όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας οι Τούρκοι έχουν φτάσει να νοικιάζουν ακόμη και μπαλκόνια που βλέπουν στην πλατεία ώστε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμη: Τα διεθνή ΜΜΕ για τις απειλές Ερντογάν: «Απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο!»

Σύμφωνα με τη Hurriyet ένα μπαλκόνια με καλή θέα προς της πλατείας νοικιάζεται μέχρι και 500 δολάρια μόνο για τη βραδιά της συναυλίας, ενώ υπάρχουν και άλλα λίγο μακρύτερα που κοστολογούνται προς 100 δολάρια. Παράλληλα έχουν «ξεπουλήσει» και τα καΐκια της περιοχής. Η παρακολούθηση από τη θάλασσα είναι μία εναλλακτική και έχουν επιστρατευτεί και μικρά σκάφη που μπορούν να φιλοξενήσουν ως 12 άτομα για λίγες ώρες με εισιτήριο τις 8 χιλ. λίρες.

Ο Τarkan είναι ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές στην Τουρκία και στη χώρα μας έγινε γνωστός όταν το τραγούδι του «Kiss Kiss» διασκευάστηκε από τον Λευτέρη Πανταζή ως «Φιλάκια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA