Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρία παιδιά πέθαναν αφού βρέθηκαν αναίσθητα στην ακτή στην παραλία του Κόνεϊ Άιλαντ στις ΗΠΑ το πρωί της Δευτέρας και η μητέρα τους ανακρίθηκε, σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας. Το 3 μηνών αγόρι, το 4χρονο κορίτσι και το 7χρονο αγόρι βρέθηκαν στην ακτογραμμή στο Μπρούκλιν από αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν σε κλήση μιας συναισθηματικά διαταραγμένης γυναίκας, δήλωσε ο Kenneth Corey, ο επικεφαλής του τμήματος σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Δευτέρας.

Συγγενής, ανήσυχος ότι η μητέρα των παιδιών μπορεί να τους έκανε κακό, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα περίπου στη 01:40, είπε.  Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σε ένα διαμέρισμα στο 3325 Neptune Ave., κανείς δεν άνοιξε την πόρτα. Ωστόσο, συνάντησαν έναν άνδρα μέσα στο κτίριο, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως ο πατέρας ενός από τα παιδιά, είπε ο αρχηγός Corey, και ο άνδρας, που επίσης ανησυχούσε για την ευημερία των παιδιών, είπε στους αστυνομικούς ότι πίστευε ότι η γυναίκα και τα παιδιά βρίσκονταν στον πεζόδρομο στο Coney Island.

Μετά από έρευνα 90 λεπτών, οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν από μια άλλη κλήση 911 στον πεζόδρομο στην οδό Brighton 6th Street και στο Riegelmann Boardwalk, όπου βρήκαν την 30χρονη γυναίκα και άλλους συγγενείς, αλλά όχι τα παιδιά. Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη και «βρεγμένη» όταν οι αστυνομικοί την βρήκαν, είπε ο αρχηγός Κόρεϊ, αλλά δεν είναι γνωστό αν ήταν μέσα στο νερό ή αν ήταν βρεγμένη από τη βροχή.

Οι αξιωματικοί άρχισαν να αναζητούν τα παιδιά κατά μήκος της ακτογραμμής.  Γύρω στις 4:40 π.μ., οι αστυνομικοί βρήκαν τα τρία παιδιά να μην ανταποκρίνονται στις αισθήσεις τους, περίπου δύο μίλια από το σημείο όπου βρήκαν τη μητέρα τους. Οι αξιωματικοί άρχισαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ για να επαναφέρουν στη ζωή. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Coney Island, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA