Μενού
  • Α-
  • Α+

Οτι η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν βαριά άρρωστη και οι τελευταίοι μήνες της ζωής της περιελάμβαναν αρκετές δύσκολες στιγμές για την υγεία της, ήταν γνωστό όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστοσο, τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις τις πληροφορήθηκε πρώτος ο γιος της Πρίγκιπας -τότε- Κάρολος. Οπως περιέγραψε ο έμπειρος δημοσιογράφος Τζακ Ρόιστον σε ρεπορτάζ του, ο Κάρολος και η Καμίλα βρίσκονταν στην κατοικία τους, το Dumfries House, όταν ένας βοηθός τους άρχισε να τρέχει πανικόβλητος προς τον Κάρολο. 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Ρεκόρ μετά τον θάνατό της για τραγούδια που είναι αφιερωμένα στην ίδια

Ηταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στις 8 Σεπτεμβρίου, όταν ο Κάρολος ενημερώθηκε από τον βοηθό του ότι είχε ένα επείγον τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν κάποιος από το παλάτι, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι η μητέρα του πεθαίνει. Το timing δεν ήταν καθόλου καλό! Η Καμίλα ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στην κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, Τζένα. Ο Κάρολος έκλεισε το τηλέφωνο και μια βαριά σιωπή κυρίευσε τον χώρο.

Τότε, πλησίασαν μέλη του προσωπικού του τότε Πρίγκιπα και ζήτησαν από το αμερικανικό τηλεοπτικό συνεργείο να σταματήσουν να μιλούν γιατί ο Πρίγκιπας είχε δεχθεί ένα σοβαρό τηλεφώνημα. Λίγο μετά τους ενημέρωσαν ότι η συνέντευξη θα έπρεπε να ματαιωθεί γιατί η Βασίλισσα ήταν βαριά άρρωστη. Ζητήθηκε από όλους να πάψουν να μιλούν και να ετοιμαστούν άμεσα για αναχώρηση. Μέσα σε λίγα λεπτά ο Κάρολος και η Καμίλα βρίσκονταν μέσα στο ελικόπτερο που πετούσε για το Μπαλμόραλ.  Σχεδόν ταυτόχρονα έκτακτα δελτία ειδήσεων ενημέρωναν ότι η Βασίλισσα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA