Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media -με τους χρήστες στο Twitter να σχολιάζουν αναλόγως- το super του τηλεοπτικού δικτύου BBC με το οποίο χαρακτήρισε τον Παύλο Γλύξμπουργκ ως «Διάδοχο της Ελλάδας». Εχουν περάσει, άλλωστε, πέντε σχεδόν δεκαετίες από την κατάργηση της βασιλείας στην Ελλάδα και αυτό ήταν που τόνιζαν οι περισσότεροι: πως στη χώρα μας δεν υπάρχει Βασιλιάς για να υπάρχει και διάδοχος Ο γιος του τέως Βασιλιά εμφανίστηκε του στο βρετανικό δίκτυο με αφορμή τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και κλήθηκε να μιλήσει τη ζωή της και τις σχέσεις που είχε με την οικογένειά του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο 55χρονος Παύλος Γλύξμπουργκ χαρακτήρισε τη Βασίλισσα Ελισάβετ ως «έναν από τους πιο υπέροχους ανθρώπους όλων των εποχών», ενώ ετοιμάζεται να παραστεί στην κηδεία της αύριο. «Η Βασίλισσα ήταν πάντα ένα πολύ ευγενικό άτομο με την οικογένειά μου. Τους γονείς μου τους φρόντισε πολύ καλά όταν φύγαμε από την Ελλάδα και ζήσαμε στην Αγγλία για χρόνια» είπε ακόμη.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2776057.html
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA