Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media -με τους χρήστες στο Twitter να σχολιάζουν αναλόγως- το super του τηλεοπτικού δικτύου BBC με το οποίο χαρακτήρισε τον Παύλο Γλύξμπουργκ ως «Διάδοχο της Ελλάδας». Εχουν περάσει, άλλωστε, πέντε σχεδόν δεκαετίες από την κατάργηση της βασιλείας στην Ελλάδα και αυτό ήταν που τόνιζαν οι περισσότεροι: πως στη χώρα μας δεν υπάρχει Βασιλιάς για να υπάρχει και διάδοχος Ο γιος του τέως Βασιλιά εμφανίστηκε του στο βρετανικό δίκτυο με αφορμή τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και κλήθηκε να μιλήσει τη ζωή της και τις σχέσεις που είχε με την οικογένειά του.
Ο 55χρονος Παύλος Γλύξμπουργκ χαρακτήρισε τη Βασίλισσα Ελισάβετ ως «έναν από τους πιο υπέροχους ανθρώπους όλων των εποχών», ενώ ετοιμάζεται να παραστεί στην κηδεία της αύριο. «Η Βασίλισσα ήταν πάντα ένα πολύ ευγενικό άτομο με την οικογένειά μου. Τους γονείς μου τους φρόντισε πολύ καλά όταν φύγαμε από την Ελλάδα και ζήσαμε στην Αγγλία για χρόνια» είπε ακόμη.
- Δίκη για τα Τέμπη: Κατάμεστη η αίθουσα στη Λάρισα, ώρα μηδέν για την τραγωδία - Όλες οι εξελίξεις
- Η ταχύτητα των μέτρων, η απόφαση του Σαμαρά για τις υποκλοπές και το διαζύγιο Χαρίτση - Νέας Αριστεράς
- Το φιάσκο της Λουίζης Ριανκούρ, η «17Ν», η ΕΥΠ και ένα σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων
- Χούπας πριν τη δίκη: «Έχω κάνει μήνυση κατά του μακελάρη των Τεμπών, αλλά μένει στο συρτάρι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.