Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μύδρους» κατά του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο δημοφιλής Τούρκος NBAer, Ενές Καντέρ, παίρνοντας παράλληλα το μέρος της Ελλάδας στο ζήτημα του μεταναστευτικού στο Αιγαίο. Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας, μιλώντας στην κάμερα του Alpha αποκάλεσε τον Ερντογάν «νταή δικτάτορα», κάτι το οποίο έχει κάνει και στο παρελθόν.

Το ελληνικό κανάλι συνάντησε τον μπασκετμπολίστα σε φόρουμ που έγινε στις ΗΠΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μόλις εκείνος αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για Μέσο της χώρας μας δέχθηκε με χαρά να ανοίξει την καρδιά του. Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε αηδιαστικά όσα είπε ο Ερντογάν κατά της χώρας μας, τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανοίξει την αγκαλιά της για τους πρόσφυγες. «Οσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα στα Ηνωμένα Εθνη είναι απαράδεκτα και αηδιαστικά. Δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί πολιτικοί κρατούμενοι στην Τουρκία. Δεν υπάρχει δημοκρατία στη χώρα μου. Ο Ερντογάν τα ξεχνά όλα αυτά και μιλά για την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Ενές Καντέρ.

Στη συνέχεια δίνει ένα «ηχηρό χαστούκι» στον Ερντογάν και σε όσους λένε πως η Ελλάδα και οι Ελληνες δεν αντιμετωπίζουν σωστά τους πρόσφυγες: «Για εμένα, η Ελλάδα και οι Ελληνες άνοιξαν την αγκαλιά τους σε όλους τους πρόσφυγες και τους πρόσφεραν μια θερμή υποδοχή». Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ενές Καντέρ ποδοπάτησε φωτογραφία του Τούρκου προέδρου στην εκδήλωση που βρέθηκε, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την αποστροφή του στον Ερντογάν, που τον κρατά μακριά από τη μητέρα του για πάνω από επτά χρόνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA