Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων επτά παιδιά, σκοτώθηκαν από τα πυρά του νεαρού που εισέβαλε σε σχολείο της πόλης Ιζέβσκ στη Ρωσία. O άνδρας που φορούσε μαύρα ρούχα εισέβαλε στο κτήριο των ώρα των μαθημάτων και πυροβόλησε με δύο πιστόλια Makarov. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε επιστρατευτεί για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Επισήμως, η ταυτότητα του δράστη παραμένει άγνωστη, αν και εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σχολείο αφού αυτοκτόνησε. Επίσης 21 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς μεταξύ των οποίων 14 παιδιά. Ο δράστης φέρεται να σκότωσε τους φύλακες, και κατόπιν άρχισε να πυροβολεί παιδιά. Μαθητές και καθηγητές εκκένωσαν πανικόβλητοι το σχολείο, όπως δείχνουν βίντεο.

Διαβάστε ακόμη: Ρωσία: Ενοπλος άνοιξε πυρ σε σχολείο της Ιζέβσκ - Τουλάχιστον 6 νεκροί

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το Ιζέβσκ, μια πόλη σχεδόν 650.000 κατοίκων, είναι η πρωτεύουσα της δημοκρατίας της Ουντμουρτίας στο κέντρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, λίγο δυτικότερα της οροσειράς των Ουραλίων, που χωρίζει την Ευρωπαϊκή από την Ασιατική Ρωσία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA