Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας άνδρας από την Φλόριντα των ΗΠΑ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το μωρό του ως ανθρώπινη ασπίδα για να μην τον συλλάβουν οι αστυνομικοί, γεγονός που δεν αποφεύχθηκε, με το βίντεο από την σύλληψή του να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να σοκάρει. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Flagler δήλωσε ότι απάντησε σε μια αναφορά μιας γυναίκας στο Palm Coast την περασμένη εβδομάδα ότι ο φίλος της, Brandon Loehner, απήγαγε τον ενός έτους γιο τους υπό την απειλή όπλου. Υστερα από λίγη ώρα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να οδηγεί το αυτοκίνητό του με το μωρό στην αγκαλιά του και να τρέχει μέσα σε ένα πάρκο για να ξεφύγει, καταδιώκοντάς τον εωσότου καταφέρουν να τον στριμώξουν.

Αρνήθηκε να σταματήσει μετά το σήμα των αστυνομικών, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τελικά κατάφεραν να τον περικυκλώσουν σε ένα πάρκινγκ McDonald's drive-thru. Τότε βγήκε από το όχημα με το παιδάκι ακόμα στην αγκαλιά του. Το βίντεο δείχνει τον Loehner να αρνείται να αφήσει κάτω το παιδί ενώ περιβάλλεται από αστυνομικούς, συμπεριλαμβανομένης μιας μονάδας K-9. Μετά από μια σύντομη αντιπαράθεση, ένας από τους αστυνομικούς πυροβολεί τον Loehner με ένα τέιζερ και πέφτει στο έδαφος κρατώντας ακόμα το παιδί στην αγκαλιά του.

Ενας αξιωματικός μάζεψε αμέσως το παιδί, το οποίο φορούσε μόνο τις πάνες του και ήταν σοκαρισμένο. Ο Loehner συνέχισε να αντιστέκεται στη σύλληψη πριν τελικά τεθεί υπό κράτηση με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου. «Αυτή είναι μια περίπτωση μιας ενδοοικογενειακής κατάστασης που έγινε βίαιη, θέτοντας σε κίνδυνο ένα ενός έτους παιδί κι αθώους οδηγούς», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Flagler Rick Staly.

«Οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια πολύ χαοτική κατάσταση και ένα πολύ μαχητικό άτομο που έθετε το παιδί του σε κίνδυνο χρησιμοποιώντας το ως ασπίδα. Οι αστυνομικοί μάς, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν γρήγορα αυτό το παιδί με ασφάλεια από έναν τρελό και να συλλάβουν τον ύποπτο». Το παιδί σύντομα επανενώθηκε με τη μητέρα του και ο Loehner υποβλήθηκε σε θεραπεία για τραυματισμούς που υπέστη από το K-9, ενώ θα οδηγηθεί σε δίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA