Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένοι είναι οι θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν το Σάββατο βράδυ τη συναυλία στο Accor Arena στο Παρίσι καθώς είδαν μπροστά στα μάτια τους τον μόλις 41 ετών τραγουδιστή, Michael Benjamin να καταρρέει και να αφήνει την τελευταία του πνοή πάνω στο stage. Ο Mikaben όπως ήταν το καλλιτεχνικό όνομα του Αϊτινού τραγουδιστή, τραγουδούσε εκείνη την ώρα μαζί με το μουσικό συγκρότημα από την Αϊτή kompa Carimi, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. «Πέθανε έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε πάνω στη σκηνή και παρά την παροχή πρώτων βοηθειών», έγραψε στο Twitter η ομάδα του Accor Arena, δηλώνοντας συγκλονισμένη από την είδηση.

Η συναυλία διακόπηκε άμεσα και στη συνέχεια εκκενώθηκε ο συναυλιακός χώρος, σύμφωνα με αρκετές μαρτυρίες. Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ξαφνικά καθώς αποχωρούσε από τη σκηνή. Είχε προσκληθεί από το συγκρότημα Carimi, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 2000, για μια και μοναδική συναυλία στη Γαλλία.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Γεννημένος στο Πορτ-ο-Πρενς το 1981 ο Μίκαμπεν ήταν τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός. Είχε ερμηνεύσει αρκετά επιτυχημένα τραγούδια με το συγκρότημα Carimi, μεταξύ των οποίων το "Baby I Missed You" ή "Fanm sa Move".

Ο Μικαμπέν ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά 2 και 6 ετών αντίστοιχα και ήταν γιος του γνωστού Αϊτινού τραγουδιστή Λιονέλ Μπεντζαμίν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA