Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρουσιάστρια του BBC εκστασιάστηκε με την ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον ότι δεν θα λάβει τελικά υποψηφιότητα για την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος και την πρωθυπουργία της Μεγάλης Βρετανίας και πανηγύρισε με πλατύ λέγοντας: «Επιτρέπεται να είμαι τόσο χαρούμενη; Ε λοιπόν, επιτρέπεται». Σύμφωνα με την Daily Mail πάντως πολλοί εξοργισμένοι τηλεθεατές ζητούν μέτρα από τη ρυθμιστική αρχή Ofcom για τα σχόλια της Μάρτιν Κρόξαλ στην εκπομπή BBC The Papers το βράδυ της Κυριακής, καθώς ο ραδιοτηλεοπτικός γίγαντας αντιμετωπίζει νέα προβλήματα σχετικά με την αμεροληψία των δημοσιογράφων του.

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Nέος πρωθυπουργός ο Ρίσι Σούνακ - Αποσύρθηκε η Πένι Μόρνταντ

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η εκπομπή προβλήθηκε λίγα λεπτά αφότου ο Μπόρις Τζόνσον αιφνιδίασε τον πολιτικό κόσμο, ανακοινώνοντας ότι εγκαταλείπει την υποψηφιότητά του για πρωθυπουργός, παρά το γεγονός ότι ισχυριζόταν ότι είχε την υποστήριξη περισσότερων από 100 βουλευτών. Η απροσδόκητη αποχώρησή του οδήγησε σε έξαλλη αναταραχή των εφημερίδων, οι οποίες αναγκάστηκαν να σκίσουν τα πρωτοσέλιδά τους λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Και αφού έγινε η ανακοίνωση, μια φανερά ευτυχισμένη Κρόξαλ βγήκε στον αέρα και παρουσίασε την εκπομπή της, λέγοντας με ένα λαμπερό χαμόγελο: «Λοιπόν, όλα αυτά είναι πολύ συναρπαστικά, έτσι δεν είναι; Γεια σας και καλώς ήρθατε στην πρόβλεψή μας για το τι θα μας φέρουν οι εφημερίδες αύριο. Επιτρέπεται να είμαι τόσο χαρούμενη; Ε λοιπόν, μου επιτρέπεται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA