Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγριεμένος φαίνεται πως μπήκε στο Twitter o Ελον Μασκ καθώς όπως μεταδίδουν τα Αμερικανικά ΜΜΕ, απέκτησε χθες Πέμπτη τον έλεγχο του Twitter, αφού ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης έναντι τιμήματος 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Μετά το τέλος της σχοινοτενούς διαπραγμάτευσης με άφθονες ανατροπές, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο απέλυσε αμέσως τον Parag Agrawal, τον επικεφαλής του Twitter, και άλλα δύο ηγετικά του στελέχη, κατά δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post. Σύμφωνα με τον Guardian τα δυο αυτά στελέχη ειναι ο Ned Segal, ο οικονομικός διευθυντής, και ο Vijaya Gadde, επικεφαλής του νομικού τμήματος οι οποίοι μάλιστα ήταν παρόντες όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης του Twitter!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγα 24ωρα ο ιδρυτής των εταιρειών Tesla και SpaceX, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου φαίνεται ο ίδιος να μπαίνει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας κρατώντας έναν… νιπτήρα! . «Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter, χωνέψτε το» αναφέρει σε tweet που έκανε ο Μασκ. Συγκεκριμένα, ο ίδιος χρησιμοποίησε τη φράση «let that sink in» που σημαίνει «χωνέψτε το» στην αργκό. Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε στους συνεπενδυτές που θα τον βοηθήσουν να χρηματοδοτήσει την εξαγορά του Twitter, ύψους 44 δισ. δολαρίων, ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει την συναλλαγή αυτή ως την Παρασκευή (όπως και τελικά έγινε), σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται πηγές κοντά στον μεγιστάνα. Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, οι επενδυτές έχουν λάβει τα απαραίτητα έγγραφα από τους δικηγόρους του Μασκ για να χρηματοδοτήσουν την αγορά του Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Λίγες ώρες πριν γίνει γνωστό πως το Twitter πέρασε οριστικά στα χέρια του Μασκ, ο Αμερικανός συγγραφές και δημοσιογράφος Walter Isaacson ανέβασε μια φωτογραφία στην πλατφόρμα, στην οποία διακρίνεται ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, να φοράει ένα μπλουζάκι και να συνομιλεί σε χαλαρή διάθεση με εργαζόμενους της εταιρείας στην καφετέρια του «αρχηγείου» του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA