Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλες τις χώρες και τους διεθνείς οργανισμούς που αντέδρασαν στην τρομοκρατική επίθεση στην οδό Ιστικλάλ, συμμερίστηκαν τον πόνο μας και έδωσαν τα συλλυπητήριά τους» έγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Twitter λίγο μετά την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν στο περιθώριο της G20. Ο Τούρκος πρόεδρος, άδειασε μ' αυτόν τον τρόπο τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας του, τον Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος μιλώντας χθες από τον τόπο της τρομοκρατικής επίθεσης με τους 6 νεκρούς στην Κωνσταντινούπολη, είπε ότι η Τουρκία δεν αποδέχεται τα συλλυπητήρια των Αμερικανών κατηγορώντας τους για ανάμιξη στην επίθεση.

Τελικά, ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται πως έριξε νερό στο κρασί του μετά τη συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, του οποίου η ατάκα για τα F-16 φαίνεται πως τον έκανε να ξεχάσει τα αντιαμερικανικά του αισθήματα και να ευχαριστήσει τόσο τις ΗΠΑ, τις οποίες οι αξιωματούχοι του και σύσσωμος ο Τύπος της χώρας κατηγορούν ότι εκπαιδεύουν τρομοκράτες και τους εξοπλίζουν με οπλισμό στη Βόρεια Συρία και να ευχαριστήσει την Αμερική για την συμπαράσταση στο εθνικό πένθος.

Εφτασε μάλιστα να ευχαριστήσει ακόμα και την χαλαρή ασφάλεια της Ελλάδας, που θα... υποδεχόταν την τρομοκράτισσα, την οποία το PKK θα δολοφονούσε στο ΚΥΤ Λαυρίου για να μην μιλήσει και συνδεθεί μαζί τους η βομβιστική επίθεση στην Πόλη.

Δείτε την ανάρτηση του Ερντογάν στο Twitter και κάπου στην τελευταία γραμμή από τις δεκάδες χώρες που ευχαριστεί... καταδέχτηκε να βάλει και την Ελλάδα, ενώ οι ΗΠΑ «σκαρφάλωσαν» στην τρίτη θέση της... καρδιάς του, δίπλα από τις χώρες με σημαίες της ημισελίνου. Του ψευδοκράτους στην Κύπρο και του Αζερμπαϊτζάν.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA