Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε μέρα και ένας κλείνει την πόρτα στον Έλον Μασκ. Αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός, Τζιμ Κάρεϊ. Μάλιστα, ο Τζιμ Κάρεϊ είπε το δικό του «αντίο» ανεβάζοντας ένα καρτούν. Ο θρυλικός κωμικός, ηθοποιός και καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα βήμα πίσω από τα δρώμενα του Χόλιγουντ και έχει επικεντρωθεί περισσότερο στα έργα τέχνης του. Συνεργάστηκε με τον animator («Toy Story», «Monsters Inc.», «Finding Nemo») και σκηνοθέτη («Dr. Seuss' Horton Heard a Who!», «Free Birds») Jimmy Hayward, για να πάρουν το τελευταίο έργο τέχνης του ηθοποιού και να του δώσουν μια δημιουργική πινελιά με μουσική και κίνηση.

«Είναι βασισμένο στη ζωγραφιά μου, με έναν τρελό γέρο Φύλακα Φάρου, που στέκεται γυμνός μέσα στην καταιγίδα, καλώντας τους αγγέλους και φωτίζοντας τη λάμπα του, για να μας καθοδηγήσει μέσα στη νύχτα», έγραψε ο Τζιμ Κάρεϊ στο κείμενο, που συνοδεύει το βίντεο animation, που «ανέβασε» στο Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο ηθοποιός έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες διασημότητες, που εγκατέλειψαν το Twitter μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ τον περασμένο μήνα, αφού ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla αγόρασε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Shonda Rhimes, David Simon, Toni Braxton, Whoopi Goldberg, Gigi Hadid, Chelsey "Sully" Sullenberger, Alex Winter και άλλοι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA