Μενού
  • Α-
  • Α+

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, δέντρα, λαμπακια, στολίδια, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και μπόλικα δώρα. Η πιο ωραία εποχή του χρόνου είναι εδώ και η Google με το σημερινό της Doodle δίνει το «έναυσμα» για να ξεκινήσει η εορταστική περίοδος γα το 2022. Κάπως έτσι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης (και όχι μόνο) στο διαδίκτυο επιχειρεί να βάλει τους χρήστες της στο εορταστικό κλίμα και να μας θυμίσει πως η ημέρα που θα έρθει ο... Άγιος Βασίλης δεν αργεί.

Έτσι και αλλιώς έχουν μείνει μόλις 22 ημέρες μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, το πρώτο από τα δυο ρεβεγιόν. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν τα σχέδια τους για το πως θα περάσουν εκείνες τις ημέρες. Που θα φάνε, που θα πάνε, που θα διασκεδάζουν και κυρίως (γιατί αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία) με ποια παρέα θα περάσουν αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Παραδοσιακά, αρχές Δεκεμβρίου η Google «στολίζει» το λογότυπό της με διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια και μας καλεί να μπούμε και εμείς στο πνεύμα των ημερών και, έστω και για λίγο, να αφήσουμε πίσω μας τις δυσκολίες της καθημερινότητας και τα πολλά προβλήματα, να «καθαρίσουμε» το μυαλό μας από αρνητικές σκέψεις και να διασκεδάσουμε. Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μας εύχεται «Καλές γιορτές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA