Η 8χρονη Ειρήνη από την Πάτρα, μεταφέρθηκε με C-130 στο Μπέργκαμο, πάσχοντας από οξεία μυοκαρδίτιδα, ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.
To κορίτσι νοσηλεύονταν για αρκετές μέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας της, σύμφωνα με το OPEN.
Έτσι, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ανδρέας Ηλιάδης επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ζητώντας την άμεση εύρεση συμβατού μοσχεύματος.
Έπειτα από επικοινωνία του ΕΟΜ με τον αντίστοιχο ιταλικό οργανισμό, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της 8χρονης στην Ιταλία και η νοσηλεία της σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο προκειμένου να λαμβάνει συγκεκριμένη αγωγή, μέχρι να βρεθεί μόσχευμα. Δυστυχώς, ο οργανισμός της δεν άντεξε και άφησε τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή.
- Αποστολία Ζώη: Με ράστα μαλλιά στη Ζανζιβάρη - «Νιώθω σαν βασίλισσα της ζούγκλας»
- Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Νεπάλ: «Αποκολλήθηκε βράχος από τον παγετώνα και πήρε σβάρνα χωριά, γέφυρες, σχολεία»
- Δημήτρης Κόκοτας: «Καταλάβαινε, αντιδρούσε, δεν υπήρξε μέρα που δεν πήγα να τον δω», λέει η σύζυγός του
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.