Μενού
  • Α-
  • Α+

«Με τον Κυριάκο Μητσοτακη έχουμε μια πανίσχυρη σχέση που δεν αφορά τη συχνότητα αλλά την ποιότητα που οικοδομήθηκε πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός και πριν ακόμη γίνει πρόεδρος της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον υπέροχο, όπως τον χαρακτήρισε, κόσμο της ΝΔ, ο οποίος «με έχει συνδέσει με τον κ. Μητσοτάκη» και επεσήμανε ακόμη ότι στη διάρκεια της θητείας του ακολούθησε πάντα την κυβερνητική πολιτική σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό και τους συναδέλφους του υπουργούς.

Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, εξήρε το έργο του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Όπως ανέφερε ο Μάκης Βορίδης, στο σύντομο χαιρετισμό του κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, ενημερώθηκε ήδη ο εισηγητής ενός υπό συζήτηση νομοσχεδίου ώστε να προχωρήσει τη διαδικασία χωρίς καμία αλλαγή ή παρέμβαση.

Ανέφερε επίσης ότι έχει ενημερωθεί για το προσωπικό και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα πραγματοποιεί σχετικές συναντήσεις.

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε συστάσεις μεταξύ μας. Γνωριζόμαστε όλοι πολλά χρόνια και συνεργαζόμαστε κατάλληλα» υπογράμμισε.

Διαβάστε ακόμα

Ανασχηματισμός: Ο απολογισμός και το «ευχαριστώ» του Θεοδωρικάκου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA