Μενού
  • Α-
  • Α+

Για «αντικρουόμενα μηνύματα» κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο Ηλίας Μόσιαλος καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να πάρει θέση σχετικά με τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, περί καθυστέρησης λήψης μέτρων στη Θεσσαλονίκη παρά τις υποδείξεις των ειδικών.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «H υλοποίηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας πρέπει να είναι οριζόντια. Επομένως η εφαρμογή πρέπει να είναι ενιαία από όλους τους οργανισμούς (θρησκευτικούς, δημόσιους η ιδιωτικούς).

Η κυβέρνηση οφείλει επίσης να διευκρινίσει αν οι σημερινές δηλώσεις εκπροσώπου της για μη έγκαιρη υιοθέτηση μέτρων στη Θεσσαλονίκη, παρά τις υποδείξεις των ειδικών, είναι προσωπικές απόψεις ή εκφράζουν το σύνολο της κυβέρνησης. Eίναι λογικό να αλλάζει γνώμη και πορεία η κυβέρνηση όταν αλλάζουν τα δεδομένα σε μια τόσο δυναμικά εξελισσόμενη κατάσταση.

Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να εκπέμπονται αντικρουόμενα μηνύματα και να μην υπάρχει συνοχή στην εκπομπή των μηνυμάτων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA