Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η κυρία Παγώνη σχολίασε πως «δεν είναι lockdown αυτό, ο κόσμος είναι έξω» και τόνισε ότι «δεν αποκλείεται σκληρό lockdown».

«Δεν ξέρουμε τις επόμενες μέρες πόσα θα είναι τα κρούσματα. Η αύξηση που βλέπουμε τώρα είναι από τα κρούσματα των Χριστουγέννων. Της Πρωτοχρονιάς θα είναι περισσότερα», εξήγησε.

«Οι γιατροί βάζουμε σε προτεραιότητα το σύστημα υγείας. Αυτή τη στιγμή η εικόνα είναι καλύτερη και πρέπει να το κρατήσουμε», επεσήμανε η Ματίνα Παγώνη και σημείωσε ότι σε πολλές περιοχές έχουμε ακόμα πολύ αυξημένο ιικό φορτίο και πολύς κόσμος είναι ασυμπτωματικός.

Όσον αφορά στο άνοιγμα των σχολείων, είπε ότι τα παιδιά δε μεταδίδουν τον ιό τόσο πολύ και τόσο εύκολα. «Αυτό που μας φοβίζει είναι ο συνωστισμός έξω από τα σχολεία» υπογράμμισε ωστόσο.

Τέλος, τόνισε ότι τη Δευτέρα θα γίνει νέα αξιολόγηση των επιδημιολογικών στοιχείων και εξέφρασε την απόψη ότι click away και λοιπές δραστηριότητες πρέπει να ανοίξουν αργότερα, αφού εξεταστούν όλες οι παράμετροι. «Ας ανοίξουν πρώτα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία» σημείωσε η Ματίνα Παγώνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA