Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega διακρίνονται οι τέσσερις δράστες να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, ν’ αποχωρούν από την επιχείρηση στο Ίλιον κρατώντας στα χέρια τους το χρηματοκιβώτιο, ενώ παράλληλα χτυπάει και ο συναγερμός.
Οι ληστές φαίνεται πώς γνώριζαν τα κατατόπια στην επιχείρηση καθώς κατευθύνθηκαν αμέσως στον κάτω όροφο της εταιρίας όπου φυλασσόταν το χρηματοκιβώτιο.
Οι διαρρήκτες αφού έλεγξαν το χώρο μήπως υπάρχει κάποιος σεκιούριτι, απέσπασαν το χρηματοκιβώτιο με τη βοήθεια ενός λοστού που κρατούσε ένας εξ αυτών και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποχώρησαν ανενόχλητοι μ’ ένα τζιπ παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας. Η αστυνομία εξετάζει μήπως εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Διαβάστε Ακόμα:
Χειροπέδες σε ληστές χρηματοκιβωτίων μετά από καταδίωξη με κλεμμένο τζιπ
- Μήνυση Γεωργιάδη σε Λαζόπουλο για όσα είπε στο Αλ Τσαντίρι: «Χυδαία επίθεση»
- Πόσο κοστίζει μια ιδιωτική πτήση από τα ΗΑΕ στην Ελλάδα; Το αστρονομικό ποσό
- Πόλεμος στην Ελλάδα το 2026; Τo ChatGPT δίνει ένα αναπάντεχο ποσοστό πιθανότητας
- Χαμός στον αέρα του Live News: «Φτιάχνετε πολεμικά σενάρια κύριε Ευαγγελάτο, είστε επικίνδυνος!»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.