Πιθανότατα από εμπρηστικό μηχανισμό, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ήταν σταθμευμένο σε χώρο πάρκινγκ στην οδό Στουντίου στα Μελίσσια.
Εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος βρίσκονταν στο κοντρόλ του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς υπήρχε ζωντανή εκπομπή στον «αέρα».
Ο ίδιος βγαίνοντας έξω είδε το Ι.Χ. αυτοκίνητο του να καίγεται ολοσχερώς, παρά την έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής, με πέντε άνδρες και δύο οχήματα.
Ο Γιώργος Σφακιανάκης σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα μας φιμωσετε κι ας βάλατε βόμβα στο αυτοκίνητο μου. Θα είμαστε κάθε μέρα δίπλα στον πολίτη για την ενημέρωση του. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ζω!», ενώ έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του Τ.Α. Αμαρουσίου.
Με την προανάκριση να είναι σε εξέλιξη, οι Αρχές δεν αποκλείουν στόχος να ήταν ο παρουσιαστής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon και όχι ο δημοσιογράφος.
Διαβάστε Ακόμα
Ανοίγουν σήμερα δημοτικά και νηπιαγωγεία - Τα μέτρα προστασίας
«Πρεμιέρα» για τα ραντεβού του εμβολίου - Crash test η αντοχή της εμβολιαστικής αλυσίδας
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.