Μενού
  • Α-
  • Α+

Το 17χρονο κορίτσι εντοπίστηκε μετά από οκτώ ημέρες, όπως επιβεβαίωσε στο Cretalive και ο πατέρας της ανήλικης που όλες αυτές της ημέρες κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθεί η κόρη του.

Η πληροφορία έφτασε χθες το βράδυ στην Αστυνομία και σήμερα το πρωί στο σημείο βρέθηκε ένα κλιμάκιο της ΕΛΑΣ που εντόπισε τη νεαρή κοπέλα και το Σλοβένο φίλο της σε αγροικίες στο Χουδέτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, τόσο η μικρή όσο και ο 38χρονος δεν αντέδρασαν στην παρουσία των αστυνομικών ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον.

Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας της, Γιώργος Παπαδόπουλος, ξεκίνησε έναν μεγάλο αγώνα για τον εντοπισμό της είτε απευθύνοντας εκκλήσεις μέσω διαδικτύου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, είτε κολλώντας αφίσες σε όλους τους δρόμους του Ηρακλείου. Σε μία ύστατη προσπάθεια προκειμένου να πείσουν τη Μάγια να επικοινωνήσει μαζί τους ανέβασαν ένα συγκινητικό βίντεο στο YouTube στα ελληνικά, μητρική γλώσσα του πατέρα και στα τούρκικα, μητρική γλώσσα της μητέρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA