Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου αναμένεται να διατάξει αυτεπάγγελτα προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το 1998.
Στο πλαίσιο της έρευνας, η Ελληνίδα ολυμπιονίκης θα κληθεί στις αρχές της εβδομάδας να καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές.
Κατόπιν της αυτεπάγγελτης παρέμβασης της Εισαγγελίας, η Μπεκατώρου θα δώσει αναλυτική κατάθεση για το περιστατικό, ασχέτως εάν η καταγγελθείσα πράξη φέρεται να έγινε πριν από 23 χρόνια και ως εκ τούτου έχει παραγραφεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έχει ήδη αναφέρει τον βιασμό της στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, έπειτα από καταγγελίες του ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη για κακοδιαχείριση στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
Ωστόσο, το περιεχόμενο αυτής της κατάθεσης δεν είναι γνωστό.
Διαβάστε ακόμα:
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.