Μενού
  • Α-
  • Α+

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το creta24.gr,  η 17χρονη δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής μέχρι τις 14 Ιανουαρίου, όταν τηλεφώνησε δύο φορές στους γονείς της με απόκρυψη. Αρχικά μίλησε με τη μητέρα της λέγοντάς της πως είναι καλά και ότι έφυγε με τη θέλησή της, ενώ ακολούθως τηλεφώνησε και στον πατέρα της στον οποίο επανέλαβε ότι είναι καλά και έκλεισε το τηλέφωνο.

Η 17χρονη όμως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μίλησε και με φιλικό πρόσωπο της οικογένειας. Η κλήση αυτή διήρκεσε τέσσερα λεπτά, έγινε σε σταθερό τηλέφωνο και δεν κάλεσε με απόκρυψη. Όπως διαπιστώθηκε, το νούμερο του τηλεφώνου από το οποίο είχε γίνει η κλήση στον φίλο της οικογένειας άνηκε στον Νορβηγό, τον οποίο κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί και την επόμενη μέρα έφτασαν στο Χουδέτσι, όπου βρέθηκε η ανήλικη.

Αρχικά έκαναν έρευνα σε μια σκηνή που χρησιμοποιείται ως χώρος συγκέντρωσης φαγητού. Στη σκηνή εντοπίστηκαν η 17χρονη, ο Σλοβάκος και ο Νορβηγός αλλά και δυο ακόμη άνδρες που δεν σχετίζονταν με την υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, η ανήλικη έφυγε με ΚΤΕΛ για τις Αρχάνες και από εκεί έφτασε με τα πόδια στο Χουδέτσι. Η διαφυγή της είχε προετοιμαστεί τις προηγούμενες ημέρες, καθώς η 17χρονη είχε δώσει κάποια ρούχα της στον Σλοβάκο για να τα μεταφέρει στο Χουδέτσι.

Ενώπιον της δικαιοσύνης ο Νορβηγός

Ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Νορβηγός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης στο Ηράκλειο. Ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης της έκτασης στο Χουδέτσι, όπου διέμενε η ανήλικη με τον 38χρονο από τη Σλοβακία, πέρασε το Σάββατο το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, ωστόσο ορίστηκε νέα δικάσιμος για σήμερα. Υπενθυμίζεται πως στον 38χρονο από τη Σλοβακία, το αυτόφωρο επέβαλε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA