Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νέο πλαίσιο για τις διαδηλώσεις αναφέρθηκε ο Νίκος Ρήγας, σημειώνοντας πως «πολλές φορές η αστυνομία βρίσκεται στη μέση, μεταξύ του κράτους και αυτών που διεκδικούν».

«Θα έχουμε διεκδικήσεις, είναι βασικός πυλώνας της δημοκρατίας μας», επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, εξηγώντας ότι οι πορείες θα πρέπει να γίνονται «με σεβασμό απέναντι στην υπόλοιπη κοινωνία και την επιχειρηματική δραστηριότητα».

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας δήλωσε ότι «έχουμε δει διάφορα σχέδια όλα αυτά τα χρόνια, μένει να δούμε αν θα μείνουν στο χαρτί», σημειώνοντας πως «μια συγκέντρωση δεν μπορεί να διαλύεται έτσι απλά, όμως κάποιος που τη διοργανώνει πρέπει να έχει και την ευθύνη».

Αναφορικά με τη διάταξη για τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ - για την οποία μετά την αντίδραση δημοσιογραφικών ενώσεων δόθηκαν διευκρινίσεις - ο Νίκος Ρήγας σχολιάσε σχετικά:

«Πολλές φορές το έργο των φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων είναι πολύ δύσκολο, γιατί συχνά εξελίσσεται η πορεία σε πεδίο μάχης. Γι’ αυτό πρέπει να προασπίσουμε τους εργαζόμενους αστυνομικούς, την κοινωνία και τους δημοσιογράφους και αυτούς που κατεβαίνουν στο δρόμο γιατί έχουν δίκαια αιτήματα».

«Θα προασπίσουμε σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα στη διαδήλωση», σημείωσε καταλήγοντας ο κύριος Ρήγας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.