Μενού
  • Α-
  • Α+

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πολλοί επέλεξαν να επισκεφθούν τα μαγαζιά και είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από την Ερμού, με δεκάδες κόσμου αλλά και ουρές έξω από τα καταστήματα με τους καταναλωτές να περιμένουν να μπουν μέσα.

Τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης είναι εκείνα που δείχνουν να προσελκύουν τον περισσότερο κόσμο και οι ουρές δημιουργούνται λόγω των μέτρων ασφαλείας που ισχύουν μέσα σε αυτά.

Οι καταναλωτές μπορούν να πηγαίνουν για ψώνια με συγκεκριμένο μήνυμα το οποίο είναι δίωρης διάρκειας.

Ανάλογες εικόνες υπήρξαν και χθες Σάββατο ενώ είναι χαρακτηριστικό και το μήνυμα του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη που σημείωσε μεταξύ άλλων πως : «Άπαντες φορούσαν μάσκα, οι επιχειρήσεις τηρούσαν τα μέτρα αλλά στους δρόμους υπήρχε πολύς κόσμος, ίσως και αναπόφευκτα. Πρέπει να προσέξουμε θα είναι κρίμα να πάμε πίσω».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο καθηγητής Γενετικής Μανώλης Δερμιτζάκης είχε αναφέρει πως «Θα πρέπει να μπει κόφτης, αν γίνει κατάχρηση που βγαίνει από το σχεδιασμό της επιτροπής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA