Αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα δέκα ημερών που ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρεται στο νοσοκομείο, παρουσιάζοντας επιπλοκές στην υγεία του από την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου, διεκδικώντας τη μεταγωγή τους από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού.
Τις δύο προηγούμενες φορές αρνήθηκε κάθε ιατρική βοήθεια.
Για τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στο νοσοκομείο στήθηκε επιχείρηση από την Αστυνομία, ενώ το βαρυποινίτη συνοδεύουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών Δομοκού.
Με πληροφορίες από lamiareport.gr
Διαβάστε ακόμα
Θρίλερ στην Ευβοία: Δάσκαλος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του
«Κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια»: Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 38χρονος προπονητής
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.