Οι πρώτες νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους το πρωί της Τετάρτης και στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που η κακοκαιρία σαρώνει μεγάλο κομμάτι της χώρας.
Λίγα λεπτά μετά τις 11, μάλιστα, ξεκίνησε να χιονίζει στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ωστόσο, το φαινόμενο δεν είχε διάρκεια καθώς μετά από δέκα λεπτά σταμάτησε η χιονόπτωση.
Πάντως, το κρύο είναι τσουχτερό. Όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι, η θερμοκρασία έκανε σήμερα βουτιά.
- Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε περισσότερα:
Κακοκαιρία με πλημμύρες και κατολισθήσεις στη δυτική Ελλάδα - Χιονοκαταιγίδα στη Ροδόπη
Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Πτώση θερμοκρασίας, καταιγίδες και χιονόνερο σε όλη τη χώρα
- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- Παραβάσεις και ελλείψεις στη Βιολάντα από το 2020 «δείχνει» η Περιφέρεια Θεσσαλίας: Το έγγραφο «καμπανάκι»
- Εξελίξεις στην εξαφάνιση Λόρας: Πιθανότερο σενάριο να ταξίδεψε στη Γερμανία από την πρώτη μέρα φυγής της
- Τα νεότερα για τον τρίτο τραυματία στη Ρουμανία: Παραμένει διασωληνωμένος - Πότε θα επαναπατριστεί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.